Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.               Apasati aici pt a inchide ->

close

Categorii

Producători

  • cele mai bune controllere
  • Aeon Smart Plug
  • Fibaro Swipe
Ce este Z-Wave?

Ce este Z-Wave?

Noul standard în comanda fără fir.

Z-Wave este un ecosistem wireless care ajută ca toate aparatele și dispozitivele acționate electric din casa ta, să fie interconectate și să comunice în ambele direcții cu tine prin intermediul unei telecomenzi sau program software instalat pe PC, tabletă sau chiar telefon.

Z-Wave folosește simplitatea și siguranța undelor radio de putere joasă, acestea trecând ușor prin pereți, plafoane și alte construcții din casă. Tehnologia poate fi atașată aproape oricărui dispozitiv electric din casă, chiar și acelora la care nu v-ați gândi ca pot fi "inteligente", ca electrocasnice, draperii, jaluzele, storuri, parasolare, termostate și lumini.

Z-Wave reunește toate electronicele din casa ta într-o rețea wireless (fără fir), fără a implica programări greoaie și, cel mai important, fără a fi nevoie de o rețea cablată. Orice dispozitiv capabil z-wave, poate fi adăugat fără efort în rețea iar cele necompatibile, marea majoritate, pot fi conectate cu un element de comunicare Z-Wave, astfel devenind compatibile. În câteva secunde, noul device se poate înrola în rețea și și poate comunca cu alte module și controlere Z-Wave. Mai mult, acest sistem te ajută să controlezi deplin și să comanzi elementele lui chiar și în momentul în care nu ești în locația în care este instalat. Acest lucru se poate face de oriunde din lume prin intermediul internetului, de la un terminal gen PC sau chiar de pe telefonul mobil.

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:+4 0772 00 22 70

Contactati-ne

Newsletter