Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.               Apasati aici pt a inchide ->

close
Z-Wave Termostat pentru calorifer (LC-13) Afisare la marime maxima

Z-Wave Termostat pentru calorifer (LC-13)

Living Connect ® este un termostat electronic pentru calorifer (radiator de perete) controlat Z-Wave

Mai multe detalii

DAN_LC-13

Disponibilitate: Livrare in 7 zile

294,48 lei cu TVA

» Add to my wishlist

Producator
Danfoss

Living Connect ® este un termostat electronic pentru calorifer (radiator de perete) controlat Z-Wave. Acesta se monteaza pe radiatoare de perete (in locul termostatului mecanic existent) si le controleaza wireless sau local. Aparatul acceptă o valoare de referință care este fie setată manual, folosind butoanele de pe aparat, fie fără fir prin Z-Wave. Ulterior, dispozitivul va regla alimentarea cu apa calda a radiatorului de perete si va compara temperatura detectata cu cea setata pentru a se asigura ca temperatura din camera este menținută la nivelul dorit. Un mic panou LCD de pe dispozitiv afiseaza temperatura setata.

Aparatul dispune de un programator intern, care permite să definiti pană la 9 valoari de referinta intermediare pentru 7 zile pe saptămana. Odată programat, aceste valori de referință vor fi activate fara nici o comanda manuala sau wireless. Pe langa stabilirea temperaturii dorite, dispozitivul suporta regimuri speciale de incalzire, cum ar fi "economic" de energie si "protectia la inghet" si funcții inteligente, cum ar fi detectarea de ferestre deschise sau o functie de verificare a valvei pentru a se asigura ca supapa este inca operationala dupa perioade mai lungi de inactivitate.

Living Connect poate fi montat la vane cu conector standard M30x1.5 sau RA2000 (Danfoss snap-in).

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:+4 0772 00 22 70

Contactati-ne

Newsletter