Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.               Apasati aici pt a inchide ->

close

INFORMATII LEGALE

RASPUNDEREA SOCIETATII

SOCIETATEA nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate în MAGAZIN. 
SOCIETATEA nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii MAGAZINULUI precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile din MAGAZIN.

SOCIETATEA nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.


GARANTII

Toate produsele comercializate în MAGAZIN, cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Produsele de pe acest site au un termen de garanţie de 12 de luni, cu exceptia produselor pentru care perioada de garantie este specificata altfel in magazin. 

Garanţia se aplică pentru produsele utilizate conform destinaţiei acestora, care nu au defecte externe aparente şi sunt însoţite de factură emisă de Zenwave SRL. Perioada de garanţie începe cu data preluării produsului. În cazul în care produsul nu are ataşat un certificat de garanţie, factura va fi luată în considerare ca act de garanţie.

Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact.

CLIENTUL, în calitate de cumparator, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse Certificatului de Garantie, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garantia.

 

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SOCIETATE si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.


DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate materialele integrate in acest MAGAZIN sunt proprietatea intelectuala a SOCIETATII. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale MAGAZINULUI pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. 

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a celor mentionate anterior, SOCIETATEA poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca fisiere sau alte programe utilitare din MAGAZIN.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SOCIETATEA prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENTI a datelor personale necesare executarii CONTRACTULUI si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

Datele obtinute de catre SOCIETATE vor fi stocate în baze de date iar SOCIETATEA va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

Pentru executarea CONTRACTULUI, SOCIETATEA va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENTI catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.


Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:+4 0772 00 22 70

Contactati-ne

Newsletter