Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.               Apasati aici pt a inchide ->

close
Fibaro RGBW Controller Afisare la marime maxima

Fibaro RGBW Controller

Comandă și controlează ledurile RGB. 

Mai multe detalii

FIB_FGRGB-101

Disponibilitate: Livrare in 72h

257,75 lei cu TVA

» Add to my wishlist

Potential nelimitat

Lasa-ti imaginatia sa zboare cand amenajezi un living sau o baie. Creaza un efect special de iluminare care sa fie in ton cu starea ta de spirit, cu conditiile meteorologice sau cu o ocazie specială. Ai la dispozitie 3 milioane de culori pentru a-ti pune in practica toate ideile!

Controllerul Fibaro RGBW este un controller wireless unic pentru benzi flexibile LED cu patru culori. In afara de canalele RGB, controllerul este compatibil si cu canalul de lumina alba, ceea ce permite realizarea culorilor pastelate. Dispozitivul poate controla pana la patru senzori analog.

3 milioane de culori


RGBW

Fibaro RGBW controleaza benzile flexibile cu 3 sau 4 culori, oferind milioane de variante de culori.


4 senzori analog


Senzori analog

Controllerul Fibaro RGBW are patru intrari analog care sunt compatibile cu orice senzori de ex. senzori de lumina, de vant, de presiune si potentiometre care opereaza intre 0-10V.

 

4 canale de iesire

 

Patru canale de iesire

Cele patru canale de iesire permit conectarea si controlarea independenta a fiecareia din sursele de lumina conectate.

 

 

Acasa...
exact cum iti place

Diodele LED sunt folosite extensiv in iluminatul rezidential. Iluminarea cu LED se adapteaza perfect oricarui design modern si creeaza o atmosfera calda si relaxanta. LEDurile sunt surse de lumina extrem de eficiente si relativ necostisitoare. In consecinta, sunt folosite frecvent in designul interior pentru a pune in evidenta anumite elemente de design prin lumina.

back 

 

 Alege-ti culoarea preferata

Am creat o interfata intuitiva pentru tableta si smartphone, ceea ce transforma intr-o joaca de copii alegerea culorii preferate in fiecare zona care necesita iluminare. Din bara de culoare poti schimba oricand coloritul in living sau in camera copiilor ca si cum ai folosi o bagheta magica. Sliderul programelor pentru iluminat creeaza o atmosfera relaxanta prin tranzitia culorilor pastel. E ca si cum ai avea la dispozitie o intreaga lume magica a culorilor.

se pot seta colori predefinite la alegerea utilizatoruluiCreaza-ti propria compozitie de culoare

Am creat patru scenarii predefinite de iluminare care au o animatie incredibila. Bucura-te de seri pline de caldura cu lumina care simuleaza un semineu aprins, sau de o dimineata perfecta in culorile rasaritului. Nu rata combinatia unica de culori din animatia care simuleaza o furtuna. Toate situatiile periculoase detectate de sistemul FIBARO vor fi anuntate prin efecte luminoase, utile mai ales pentru persoanele care au probleme cu auzul.

 

Aducem buna dispozitie

Un spatiu interior fermecat

Meriti sa te relaxezi dupa o zi lunga. Trebuie doar sa initiezi un scenariu de relaxare programat prin simpla atingere a unui buton. Casa ta inteligenta va avea grija de restul - va regla temperatura si umiditatea, volumul muzicii si scenariile de iluminat cu ajutorul senzorilor analog conectati la modul. Culorile pastel te vor ajuta cu aiguranta sa uiti de stresul din timpul zilei.

spatiu interior - seteaza buna dispozitie cu ajutorul rgbw fibaro

avertizare prin culori

Avertizare prin culori

Casa ta inteligenta reactioneaza la orice se intampla si te informeaza prin intermediul culorii luminilor. Foloseste controllerul Fibaro RGBW nu doar pentru a crea scheme de iluminare de interior dar si pentru a fi informat in privinta oricarui eveniment.

Multumita celor patru intrari analog, controllerul Fibaro RGBW poate fi conectat la patru senzori analog independenti care opereaza intre 0-10V. Foloseste senzori analog pentru iluminarea cadei in functie de tempertura apei. Adapteaza lumina din living la conditiile de afara. Fibaro Home Center poate decide cand sa inceapa sa ude gradina in functie de semnalele pe care le primeste de la snezorii de umiditatea a solului sau de senzorii de intensitate a luminii.

O multitudine de posibilitati

ale senzorilor analog

senzori analog

Controllerul RGBW este compatibil cu pana la patru senzori analog, furnizand catre Home Center 2 mai multe informatii pentru controlarea Sistemului Fibaro, asigurand astfel confortul si siguranta.

Prin informatia de la senzorii analog, Home Center va strange parasolarele cand vantul este puternic sau va inchide ferestrele cand este frig. Senzorii analog va lasa sa va bucurati cu adevarat de experienta unei case inteligente.

 

 Gradina este udata 

cand solul este uscat

Sa ai grija de gradina poate fi o adevarata provocare. Multumita controllerului RGBW poti sa ai gradina mult visata cu mai putin efort ca niciodata. Conectand un senzor de temperatura si unul de umiditate a solului la controllerul Fibaro RGBW te asiguri ca gradina este udata doar atunci cand este necesar. Folosind informatiile de la senzori, Home Center 2 nu va irosi apa daca solul este deja umed (dupa o ploaie de exemplu).

lumina curte

Poti sa economisesti energie pe timpul noptii

O gradina iluminata nu numai ca arata bine dupa lasarea serii, dar inseamna si siguranta sporita. Intensitatea luminii din gradina poate fi reglata in functie de lumina naturala ambientala cu ajutorul unui senzor de lumina care este conectat la controllerul Fibaro RGBW. Astfel, cand soarele apune tarziu, luminile se vor aprinde numai dupa apus. Iar in noptile cu luna plina luminile se vor aprinde la minim pentru a economisi energie electrica.

copii

 

 

Cel mai bun mod de avea grija de copii

Foloseste Fibaro RGBW pentru a monitoriza in mod continuu conditiile din camera copiilor. Conecteaza patru senzori analog si monitorizeaza calitatea aerului, umdititatea, presiunea si temperatura. Le vei asigura conditiile perfecte in care sa doarma si sa creasca.

acvariu

 

Monitorizare parametrii in acvarii

Un acvariu cu pesti este un element de efect in orice interior. Totusi, locuitorii acvariului au nevoie ca apa sa aiba niste parametri ideali .

Fibaro RGBW este compatibil cu senzori care permit monitorizarea temperaturii apei, a nivelului de CO2 care este esential pentru cresterea plantelor, a nivelului de pH adecvat pentru pesti sau nivelul de calciu. Fibaro RGBW permite monitorizarea celor patru parametri care anunta utilizatorul daca apare vreo schimbare prin push / sms / email sau lumini colorate de tip flash.

 

 

 

detali parcare

 

Expert al parcarilor in garaj

Controllerul RGBW te ajuta sa parchezi perfect o masina in garaj.

Poti crea un ghidaj luminos care sa te ajute la parcarea in garaj folosind benzi flexibile LED colorate si senzori analog de proximitate Culoarea luminii se va schimba in functie de distanta pana la perete

parcare

 

Dimmer 4 canale

pentru sursele de lumina 12/24V

Fibaro RGBW Controller permite controlul a patru canale independete de lumina. Este singurul controller din lume care permite micsorarea intensitatii a patru surse de lumina conectate independent. Versatilitatea controllerului asigura operarea corecta atat cu surse de lumina de 12V cat si de 24V, fara nici o modificare.

Luminile din bucatarie

Alege gradul de iluminare dorit din bucatarie in functie de activitatea ta curenta. Daca te relaxezi citind o carte, asculti muzica sau petreci timp cu prietenii, alegea culoarea luminii manual sau foloseste una din schemele de culori predefinite.

 

temp-iluminare

Temperatura determina iluminarea

Poti ilumina podelele incalzite, lavoarul sau dusurile cu benzi LED - culorile se vor schimba in functie de temperatura. Efectul este uimitor!

 

Senzorii determina iluminarea

Foloseste senzorii pentru a adapta intensitatea luminii la conditiile de afara. Luminile pot fi aprinse automat cand incepe sa se insereze si intensitatea lor va creste dupa apus.

senzori-iluminare

monitorizare consum

Monitorizare in timp real a consumului de energie

RGBW Controller permite monitorizarea consumului de energie al surselor de lumina care sunt conectate la el.

Cele patru canale permit masurarea consumului total sau individual pentru fiecare banda flexibila. Cand este conectat la HC 2 poti verifica consumul de energie in timp real si verifica evolutia consumului.

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:+4 0772 00 22 70

Contactati-ne

Newsletter