Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.               Apasati aici pt a inchide ->

close
Z-Wave MultiSensor 6 in 1 Afisare la marime maxima

Z-Wave MultiSensor 6 in 1

Senzor de miscare, temperatura, umiditate, iluminare, vibratii si UV, 6 in 1

Mai multe detalii

AEOEZW100

Disponibilitate: Livrare in 7 zile

312,33 lei cu TVA

» Add to my wishlist

Producator
Aeon Labs

Senzor de miscare.

Miscare pentru securitate, miscare pentru senzor de prezenta, miscare pentru monitorizare si management. Multisenzor 6 in 1 este mult mai bun fata de un senzor pentru un sistem de securitate. Cu o distanta maxima de detectie de 5 metri si un unghi de cuprindere de 120 de grade, multisenzorul 6 detecteaza miscarea care apoi poate fi folosita de la aplicatii de securitate sau managementul incalzirii pana la economia de energie si energie verde. Nu e putin lucru sa stiti daca o incapere este folosita sau numai o jumatate din ea. Multisenzorul 6 poate face sistemul dumneavoastra de automatizare al locuintei mai informat si mai inteligent decat a fost vreodata.

Senzor de temperatura.

De la draperii si ferestre motorizate pana la ventilatoare si termostate ce pot fi folosite pentru a mentine temperatura dorita cu ajutorul retelei Z-Wave intr-o camera, toate trebuie sa foloseasca valoarea reala a temperaturii. Multisenzor 6 ofera inteligenta sa faceti exact aceste lucruri. Fiecare senzor este capabil sa masoare precis temperatura intre -10 si +50 de grade C si sa raporteze orice schimbare controllerului unui sistem de automatizare.

Senzor de iluminare.

Automatizarea iluminatului poate fi inteligenta direct proportional cu inteligenta sistemului care o controleaza. Multisenzor 6 poate introduce in timp real in sistem rezultatul masurarii digitale al nivelului de iluminare dintr-o camera astfel incat controllerul sa poata mentine inteligent o ambianta placuta. Folosind inchiderea si deschiderea draperiilor, sau setarea iluminatului optim intr-o camera functie de perioada noapte sau zi, Multisenzor 6 este dispozitivul inteligent din spatele iluminatului inteligent.

Senzor de umiditate.

Spatiile destinate bucatariei sau baii trebuie monitorizate serios pentru umiditate crescuta in timp ce in altele trebuie verificata umiditatea insuficienta. Multisenzor 6 ofera monitorizarea cresterii sau scaderii umiditatii intre 0% si 100%, permitand sistemului sa foloseasca ventilatoare, ferestre motorizate, umidificatoare sau deumidificatoare pentru a mentine umiditatea potrivita fiecarui spatiu in parte. Multisenzor 6 monitorizeaza atat de precis locuinta incat sistemul inteligent de automatizare sa poata crea o atmosfera aproape de perfectiune.

Senzor de vibratii.

Multisenzor 6 contine un senzor seismic capabil sa detecteze si sa raporteze orice vibratie. Acele mici detectii pot proteja Multisenzorul 6 - va stii daca un intrus incearca sa il demonteze sau daca acesta este mutat intamplator de unde a fost instalat. Este de asemenea sa inregistreze micile activitati seismice resimtite de locuinta dumneavoastra.

Senzor UV.

Perfectionarea managementului ambiental tine si de aflarea cat mai multor parametrii. Multisenzor 6 masoara precis lumina ultravioleta care este principala cauza pentru deteriorarea mobilei sau chiar a ochiului uman. Masurand in concordanta cu indexul UV al World Health Organisation, Multisenzor 6 afla nivelul de radiatii UV si astfel poate controla prin intermediul jaluzelelor, umbrarelor sau iluminarii calitatea spatiului inconjurator.

Alimentare ideala

Durata de viata a bateriei nu este perfecta pentru orice instalare a dispozitivului. Din acest motiv, Multisenzor 6 poate fi conectat la retea prin intermediul mufei USB si a cablului care este inclus in pachet. Astfel folosit, Multusenzor 6 va putea sa ruleze in modul avansat si sa ofere toate datele pe care le poate citi in timp real.

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:+4 0772 00 22 70

Contactati-ne

Newsletter