Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.               Apasati aici pt a inchide ->

close
Aeotec WallMote cu 4 butoane Afisare la marime maxima

Aeotec WallMote cu 4 butoane

Telecomanda, switch sau dimmer si controller pentru scene intr-un singur dispozitiv

Mai multe detalii

AEOEZW130

Disponibilitate: Livrare in 7 zile

409,50 lei cu TVA

» Add to my wishlist

Producator
Aeon Labs

Acest dispozitiv isi poate crea propria retea Z-Wave (daca este setat controller primar) si poate comanda alte dispozitive ca prize de perete, jaluzele, dimmere, lumini, inchideri electronice pentru usi sau multe altele. Sau poate fi inrolat controller secundar intro retea Z-Wave. Daca e setat controller secundar trimite comenzile controllerului principal ca si comenzi pentru alte scene presetate.

WallMote poate declansa functiile setate printr-un singur click. Mai mult, recunoaste si glisarea cu degetul pentru a varia intensitatea luminoasa de exemplu la nivelul dorit ales vizual. 

Este alimentat de o baterie interna care se poate reincarca printr-o mufa microUSB la 5V-1A. Daca in momentul folosirii ledul are culoarea portocalie, atunci inseamna ca bateria trebuie incarcata. Are din constructie si un magnet cu ajutorul caruia poate fi atasat suportului, moment in care seamana cu un intrerupator de perete sau poate fi folosit la fel de simplu ca o telecomanda portabila.
 

 Caracteristici:

  • Patru zone touch cu slider
  • Z-Wave Plus
  • Fregventa EU: 868,42 MHz
  • Confirma comenzile prin vibratii
  • LED RGB integrat 

 

Folosind Aeotec WallMote puteti comanda dispozitive sau scene din reteaua Z-Wave atat dintr-un punct fix situate pe un perete cat si avand telecomanda la indemana in orice loc. In plus aveti avantajul folosirii zonelor cu touch pentru a seta prin slide diferite puncte variabile.

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:+4 0772 00 22 70

Contactati-ne

Newsletter