Acest magazin utilizeaza cookie-uri pentru a va imbunatati experienta pe site-ul nostru.               Apasati aici pt a inchide ->

close
Aeon Labs Smart Switch 6 - Gen5 Afisare la marime maxima

Aeon Labs Smart Switch 6 - Gen5

Cea mai versatila priza cu comanda Z-Wave.

Mai multe detalii

AEOEZW096-EU

Disponibilitate: Livrare in 7 zile

312,15 lei cu TVA

» Add to my wishlist

Producator
Aeon Labs

Mai mica, dar mai desteapta, Smart Switch 6 este un comutator inteligent de tip priza care poate fi actionat de o telecomanda sau cu ajutorul telefonului mobil sau automat prein scenele din reteaua Z-Wave. 

Smart Switch 6 va ofera in timp real consumul de energie electrica pe care il aveti la un moment dat pentru consumatorul conectat in aceasta priza. Valoarea exacta poate fi citita cu ajutorul controllerului de retea Z-Wave, acesta putatnd sa le si stocheze pentru a va prezenta rapoarte detaliate mai tarziu, sau aproximatix cu ajutorul codului culorilor afisate pe dispozitiv prin intermediul ledul din jurul prizei. (Valorile implicite pentru culori, dupa cum se poate vedea mai jos, sunt pentru pana la 400W pentru albastru, 1900W pentru portocaliu, pana la 2400W pentru rosu)

LED-ul mai poate fi configurat astfel:

  • Inchis: LED-ul va fi inchis permanent
  • Bicolor: Albastru va arata pozitia deschis a consumatorului conectat, iar alb pozitia inchis
  • 16 milioane de culori: Culorile variaza de la albastru la galben, verde si apoi rosu pentru a afisa de la un consum redus (albastru) pana la consum mare (rosu) a consumatorului conectat

 

Dimensiunile prizei inteligente sunt de numai 60x60 mm ceeace inseamna ca este cu 43% mai mic fata de predecesorul sau, in plus insa, este inteligent si practic. Pentru zilele noastre, cand telefoanele inteligente, tabletele si multe alte gadgeturi pot fi conectate la reteaua electrica cu ajutorul portului USB, Smart Switch 6 trebuia sa va ofere un port aditional USB pozitionat foarte convenabil pe o laterala a prizei, pe care sa il folositi pentru toate aceste dispozitive.

Specificatii tehnice:

  • consum in standby: max. 0.5W
  • USB output: 5V±0.3V, 1000mA.
  • Temperatur pentru functionare: 0 grade C pana la 40 grade C 
  • Umiditate relativa pentru functionare: 8% to 80%.
  • Distanta functionare: pana la 30 de metri in interior si pana la 100 de metri in exterior

Contactati-ne

Suntem disponibil 24/7

Telefon:+4 0772 00 22 70

Contactati-ne

Newsletter